Óvodapedagógiai Nyári Egyetem 2018
Tudnivalók

Jelentkezés, érkezés, regisztráció

Érdeklődés és felvilágosítás: Bács-Kiskun Megyei TIT, H-6000 Kecskemét, Rákóczi út 2. Telefon/telefax +36(76)505-688 és +36(76)505-689. E-mail: titbkkm@gmail.com Jelentkezni lehet a konferenciára, az előadásokra a jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével. Az egyértelműen kitöltött jelentkezési lapot kérjük, szíveskedjen május 25- ig beérkezően a TIT címére megküldeni! (postán vagy e-mailen) A részvételi díj befizetésére a jelentkezést követően igény szerint számlát küldünk. Adószámunk: 19040011-1-03, bankszámlaszám: 52800014-10105890 A részvételi díj tartalmazza: a tanácskozás megszervezésének, valamint a fogadásnak a költségeit. A jelentkezési lap sokszorosítható, mely innen letölthető. A rendezvény szolgáltatásait írásban lemondani május 31-ig beérkezően lehet térítés- mentesen. Későbbi lemondás esetén, e szolgáltatások teljes díja, valamint a regisztrációs díj 50%-a kerül felszámolásra. A konferencia részletes költségeit a jelentkezési lapon közölt tájékoztató tartalmazza. A szállás és az étkezési szolgáltatásokat egyedileg kell/lehet megrendelni. Napi jegy (tanúsítvány és ellátás nélkül) az előadásokra: 8.000 Ft/fő. Tanúsítványt csak teljes programon való részvétel mellett tudunk kibocsátani! Jelentkezési határidő: 2018. május 25.

A konferencia helyszín, programhelyszínek

A    tanácskozás    helyszíne    a    A    Lakitelek    Népfőiskola    Alapítvány    (Lakitelek),    mely intézményen   belül   található   a   konferencia   terem,   a   szállás   és   az   étkezések   hely szí ne,   pl. a fogadás is. Honlapja: Lakitelek Népfőiskola Alapítvány A honlapon megtalálható azintézmény pontos címe, elérhetősége, megközelíthetősége. Az   aradi   magyar   óvodát,   ha   van   rá   módjuk,   támogassák   szakkönyvekkel,   a   gyermekeket pe dig já tékokkal! Felajánlásukat ezúton is köszönjük. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Szállás, étkezés, egyéb tudnivalók

A    szállás    (2-4    ágyas)    fürdőszobás    légkondicionált    szállodai    szobákban.    Ha    egyedül kíván   aludni,   úgy   a   teljes   szoba   árat   kell   megfizetnie.   Az   intézmény   akadálymentes,   a szállodában van lift.